Здоровенькі були! Думаю розповісти про одним місцем, раптом комусь із вас треба. Останнім часом почав помічати, що сон не йде, не висипаюсь, а з самого ранку почуваюся, ніби й не лягав. Грішив на нерви, на погоду, а дівчина видала: "Треба поміняти постіль на людську, а не цей синтетичний жах з розпродажу". І тут я пішов в інтернет.
Чесно кажучи, був впевнений, що вибір постільного комплекту - це просто "подобається колір чи ні". Виявилось, ціла наука. Там тобі і бязь, ранфорс, і сатин... А я в таких термінах не розбирався, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.
Друзі, це просто скарбниця знань! Реально провів на годину. Там все як в довіднику: чітко описані усі типи тканин, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є порівняння з порівнянням щільності тканини та того, скільки циклів прання витримає матеріал. Це реально допомогло усвідомити, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а другий — 2500.
З несподіваного особисто виніс:
- Виявляється, що, українські та євро розміри сітки суттєво відрізняються, і перш ніж купувати реально озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не тупо довіряти ярлику «сімейний».
- Ніколи б не подумав, що тепла фланель влітку — це пекло, а сатин дійсно дає прохолоду, бо в неї структура специфічна.
- На сайті написано, як правильно прати, щоб колір не полиняв після кількох прань. Це прям в точку для нас, у кого пралка працює без відпочинку.
У підсумку вирішили замовити спочатку один сатиновий набір від українського виробника (підтримали своїх). Поки політ нормальний — сплю як немовлята, тканина дуже приємна до тіла, не ковзає й не іскрить.
Словом, якщо ти, як і я, до останнього часу думали, що підодіяльник — це не та річ, в яку треба розбиратись, дуже рекомендую зазирнути статейку на цьому ресурсі. Реально економить час на підбір та вберігає від придбання кота в мішку. Всім гарного відпочинку!
Друзі, хто тямить в постільній білизні? Побачив цікавий сайт
- BilizThoni