Для гурманів, хто іноді цікавиться випічкою, проте ненавидить хаос серед кулінарії!

Moderators: Dante, Sarah

Post Reply
Deliscox

Для гурманів, хто іноді цікавиться випічкою, проте ненавидить хаос серед кулінарії!

Post by Deliscox »

Хочу відкрити вам пригодою, що сталася зі мене попереднього тижня. Дочка попросила, щоб я спекла один унікальне до її свята. Я, безумовно, кинулася вишукувати врятувальну знахідку у мережі і – уявіть!. Втратила аж півтора години марних пошуків, стрибаючи від блогу у бік черговий кулінарний портал! Одні рецепти виявилися занадто заплутані, інші - з дорогими інгредієнтами, ще кілька - із тоннами спонсорських посилань. А раптом я згадала про цей дивовижний портал та за п’ять хвилин, і це факт! знайшла - прекрасний варіант! Ця знахідка став настільки зрозумілим, що в результаті навіть моя ще дуже молода помічниця здолала мені стати справжнім підручним. Наприкінці наш тандем зробили неймовірний торт, який був визнаний ідеальним успіхом вечора. І ось вам результат всі мої найкращі знайомі питають: "Яким чином я знайшла цей диво такий ідеальний варіант?"
Каталог кулінарних рецептів
Post Reply