Для початківців, які обожнює експериментами на кухні, однак втомлюється від розкидані речі під час процесі!

Moderators: Dante, Sarah

Post Reply
Marktorgo

Для початківців, які обожнює експериментами на кухні, однак втомлюється від розкидані речі під час процесі!

Post by Marktorgo »

Хочу розказати історією, яка пригодилася у мене минулого тижня, і це було.... Моя крихітка попросила, щоб я спекла один унікальне на її свята. Ваша героїня, авжеж, почала шукати врятувальну знахідку серед мережі і – уявіть!. Провела цілісних одну з половиною години, і це ще щастя!, мов зомбі з сайту до черговий кулінарний портал! Перші рецепти здавалися нереально складні, декілька - зі справжніми дорогими компонентами, ще кілька - серед надмірною кількістю спонсорських посилань. Але раптом раптово я мені спало на думку про сей чудовий портал та за п'ять неймовірно швидких хвилин відкрила - прекрасний рішення! Варіант став настільки детальним, що навіть навіть ще дуже молода помічниця спромоглася молодій підказати. Як результат ми зробили дивовижний солодкий шедевр, що був визнаний головним успіхом дня народження. Зараз всі мої вже заздрісні друзі цікавляться: "Яким чином я знайшла настільки неймовірно класний варіант?"
Сайт рецептів uadomodeas
Post Reply